Lågenergilampor utomhus test

Energimyndigheten testar modeller av lågenergilampor med olika sockelstorlek, form och effekt. Råd och rön har testat lågenergilampor av LED-, lysrörs- och halogentyp. LED-lamporna snabbt, de lämpar sig bra utomhus och har bra hållbarhet. En dyr lågenergilampa är inte bättre än en billig, visar Testfaktas test. Det största problemet är tiden det tar för lamporna att tändas.


Utbudet av lågenergilampor har ökat, och det finns numera lampor som passar. Testföretaget Smartson har utvärderat lågenergilampor med olika egenskaper och varierande priser. Hem Hyra har testat åtta lågenergilampor.


I vårt test blir Osrams LED-lampa testvinnare tack vare hög kvalitet. Testa, tyck till och dela – via Smartson får du testa nya produkter och dela.

Men utbudet av lågenergilampor har ökat, och det finns numera . Testa, tyck till och dela – via Smartson får du testa nya produkter och dela dina genuina upplevelser i sociala medier. Jämför priser på Dimbara, Glödlampor, Halogenlampor, LED-lampor, Lysrör, Lågenergilampor. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Testa LED lampor istället, mina led som sitter utomhus har fungerar i ca 3år än så länge.


Lågenergilampor förstår jag inte att de fortfarande . Stark Eljuskälla för utomhusbrukinläggfeb 2014Stark Elågenergilampa?

Hem och Trädgård › Ljus › LjuskällorCachadLiknandeVi hjälper dig att hitta rätt Lågenergilampor Ljuskällor och göra ett billigt tryggt köp - Vårt köpskydd ger dig pengar tillbaka om något går fel.

Kommentarer

Populära inlägg