Ljushållare i glas för värmeljus

Massor av olika ljuslyktor och ljusstakar i fattigmanssilver och glas i olika modeller från bl. Hängande hjärta för värmeljus med pärlor och prisma. Ljushållare i glas till värmeljus med diameter 38mm.

Vi har små och stora ljusstakar, väggljusstakar, lyktor och ljushållare. En trevligt set av tre glaslyktor i olika höjd för värmeljus Material: glas Färg: guld. Vackra glaskupor i olika storlekar och mönster för värmeljus. Sätt glaskuporna i en ljusstake och lägg i ett värmeljus - så har du en snygg inredningsdetalj. Guldfärgad ljushållare i metall, 12xcm, guld.


Lykta bur silverfärgad med glaskoppar Hcm. Vågig ljushållare med glaskoppar för värmeljus.

Fin Ljushållare i glas, för stora värmeljus. Säljer ett par ljusstakar i glas för värmeljus. Bägge står på stadig fot och är i fint skick. Perfekt nu när höstmörkret lägger sig över . Ljushållare värmeljus glas från alla köp sälj marknader i Sverige. Hitta billigaste Ljushållare värmeljus glas hos AllaAnnonser.


När höstmörkret lägger sig finns det väl inget härligare än att tända levande ljus.

Den här söta, mönstrade ljuslyktan i olika färger . Dorre Bergum Ljuslykta Glas 35cm Silvermönster. En vackert dekorerad ljuslykta i glas för värmeljus. GLIMMA värmeljus utan doft Diameter: mm Brinntid: tim.


STABBIG dekoration för ljus i glas, svart Diameter: cm Höjd: cm. Hängande ljuslykta i metall med mönster samt ljushållare i glas, kedja cm. Hälsingebocken är Hälsinglands landskapsvapen.


Vi tillverkar en Hälsingebock utan ljushållare och en med ljushållare. Denna ljushållare i glas passar för värmeljus. Ljushållaren sprider ljuset väldigt vackert till omgivningen.


Vacker ljushållare i antikfolierat glas som har rutmönstrad utsida. VÄRMELJUS LJUSSTAKE Hem Inredning Göteborg .

Kommentarer

Populära inlägg