Belysningssäljare

Sök efter lediga jobb inom Försäljning i Hela Sverige och i Norge på Blocket Jobb. Vi gör det enklare för dig att söka lediga jobb, och enklare för arbetsgivare . Syftet är att ligga längst fram kompetensmässigt inom belysningslösningar där bland annat nio belysningssäljare ska hjälpa kunderna .

SENIOR AFFÄRSMÄSSIG BELYSNINGSSÄLJARE TILL WENDLER. Information om uppdraget: Academic Work söker nu en affärsmässig belysningssäljare för . Västra Sverige med ideal utgångspunkt Göteborg. Som belysningssäljare på Ecolux kommer du representera . Ecolux AB söker en kvalificerad belysningssäljare till område Västra Sverige med ideal utgångspunkt Göteborg. Belysningssäljare Ecolux, placering Göteborg careerbuilder.


Designlight Scandinavian AB fortsätter att växa kraftigt och söker nu belysningssäljare att ansvara för den fortsatta försäljningen i. Annell söker belysningssäljare för stad och trafik i Malmö. Annell Ljus + Form är ett företag i tredje generation och står för ljuskvalitet, kompetens och . Proton Lighting - Exaktor - utvecklar och säljer belysningsarmaturer, industribelysning, kontorsbelysning och belysningslösningar för skola, butik, bosta . Senior affärsmässig belysningssäljare till wendler jobb. Nu välkomnar vi Magnus Malmer som belysningssäljare för Malux på Västkusten.


Magnus kommer att utgå från vårt kontor i Stenungssund. Malux säljer tekniska lösningar och säkerhetsprodukter.

Vi arbetar med infrastruktur- ,fastighets- och belysningsprodukter, industriellt och explosionsskyddat . Lediga tjänster och Student Affärsmässig belysningssäljare till wendler jobb. Administration Kontorsansvarig jobb för alla. Experis erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister – via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar.


Genom att använda LinkedIn-knappen hämtas information från din profil som du då inte behöver fylla i. Designlight Scandinavian AB fortsätter att växa kraftigt och söker nu belysningssäljare att ansvara för den fortsatta försäljningen i Stockholm.

Kommentarer

Populära inlägg