Flugfälla gör själv

Jag känner ju till drinken man kan göra genom att i ett glas hälla i. Bor ju själv på landet sådet är bara en tidsfråga innan flugorna hittar in. Bästa tipsen så att du kan fixa det själv.

Inlägget på Facebook har delats tusentals gånger – så gör du . När flyger blivit ett problem , kan du köpa bekämpningsmedel eller fällor flyga till bli av med dem , men det är enklare , billigare och lika effektivt att göra din egen . När området städas upp, kan du göra en hemmagjord flugfälla för att avsluta. Om du far bananflugor sa gör en flugfälla! Vad gör man när man har flugor som SKA sitta på skärmen och kladda?


Författare Ämne: Tips för flugfälla (läst 105gånger). Utomhus tror jag hönsen och ankorna gör stor nytta.

För att lindra hosta kan man testa att göra ett te på en näve färsk salvia. Flugfälla med vitvinsvinäger, vatten och diskmedel. På den tiden orkade jag inte själv öppna fönstret för att släppa ut den. Andreas experimenterade med i Orkesumet är att bygga flugfällor. Flugor: flugfångare och bekämpningsmedel som håller flugor och andra insekter borta.


Och när detta händer, lockas många av en lösning som kallas flugfångare, som sägs fånga upp flugorna, och därmed göra att man själv slipper lägga så mycket . Har haft recept på en flugfälla man gör själv med vitlök och örter.

Rötmånad nu så självklart vimlar det av bananflugor så fort man råkar glömma en stackars frukt framme. Den absolut bästa fällan för de små liven gör du själv . Förutom att du lider av detta själv, har djur också lidit av dessa insekter. Den här artikeln förklarar hur du kan göra en häst flugfälla själv. Bygg en flugfälla med saker som du redan har hemma!


Gör så här: Häll två delar vinäger eller ättika, en del honung eller saft och några . När jag ska mata min venus flugfälla med t. Det är denna ytterst lilla vibrationen som gör att fällan slår igen.

Kommentarer

Populära inlägg