Intelligent batteriladdare biltema

Mångsidig modell för mope motorcykel och de flesta bilar. Kraftfull modell för laddning av stora bilbatterier. För traditionella batterier samt Gel- och AGM-batterier. Den inställbara laddströmmen gör att även . Nån som har erfarenhet av Biltemas intelligenta laddare? De ser åtminstone på papperet ut att ha samma funktioner som de långt dyrare Ctek.


Hade tänkt köpa en Ctek MXS 1 men nu kom jag in på biltemas hemsida och såg deras laddare. Vad tror ni om biltemas laddare, är den . Biltema har en serie batteriladdare som i alla fall på papperet verkar göra samma saker som Ctek-laddarna, plus lite till. Hur kan det komma sej att Biltemas laddare på A kan vara såå mycket billigare än alla andra? Jag köpte grisen i säcken, så det blir väl nån . Specen verkar vara en direkt ripoff på CTEK:s XS3600. Fast det är ju inte ovanligt när det gäller biltema.


Biltema säljer två moderna batteriladdare som till det yttre är till förväxling lika. Men de har olika kapacitet, A respektive A. Originally Posted by Välljudsfantast View Post. Såg att Biltema säljer en ny laddare, som verkar vara jämnförbar med C-tec xs250pris 1095:- .

Kommentarer

Populära inlägg