Renova dimmer led

Hos Eldirekt hittar du den snygga dimmern Renova från Schneider Electric. Snowmotion LE Fallande ljus (Grundpaket m trafo). I retro design och finns i ett flertal varianter.

Renova Dimmer passar i apparatdosa och går att använda med kombinationsramar och förhöjningsramar. Speciellt anpassad för dimring av lågenergi- och LED-lampor. Med vår guide Välj rätt dimmer vid LED-belysning kan du nu enkelt välja rätt. Hej, En viktig fråga behöver jag hjälp med.


Har köpt 230V LED spottar på Bauhaus som skall upp i taket i ett nyrenoverat badrum. Renova transistordimmer 315W - vriddimmer - svart - SPOTiLED. Renova-315W-SCachadSchneider renova transistordimmer 315W som fungerar till de flesta av våra dimbara LED spotlights.

Dimrar som fungerar bra tillsammans med vår LED belysning. Vi hjälper dig att hitta rätt eljo renova dimmer Elartikel och göra ett billigt tryggt köp - Vårt köpskydd ger dig pengar tillbaka om något går fel. Renova Transistor Dimmer 315W En transistordimmer är en bakkantsdimmer som klrar av att dimra resistiva och kapacitiva belastningar som .

Kommentarer

Populära inlägg