Bäst i test solpuder 2015

Påsken närmar sig med stormsteg och vi hoppas nog alla på att solens strålar ska. Bronzer, indianpuder eller solpuder – Kärt barn har många namn. Test på bronzers - topp bästa bronzers 2015 .

Jag har skrivit på insta en en de om bronzepuder denna vecka. Allt om Mode har testat solpuder – här är de bästa. Här är bästa mascaran – under 2kronor. Vilken tur att det finns så många bra bronzers i år. Sveriges bästa sminkblogg med fantastiska sminkningar, inspiration, tutorials, sminkvideoklipp,.


På jakten efter det nya solpudret är det dags att testa ett nytt, jag har länge använt EMITE . De bästa looksen från Diors haute couture. Att välja solpuder för en fortfarande vintertraumatiserad hud kan vara ett gissel. Jag använder ju inte foundation utan är mer en puder-lover.


Men det är väldigt viktigt att pudret bara ligger som ett filter på huden och att de inte . Fixa fram en lika ofarlig som solkysst look med solpuder. Vi har testat marknadens bästa bronzers – och hittat sju toppalternativ! Fuska fram fin färg med hjälp av ett härligt solpuder.

Kommentarer

Populära inlägg