Lysrörsramp akvarium

Handla akvariumbelysning billigt och enkelt hos DjurMaxi på nätet! Inom akvariebelysning har vi lysrörsarmatur och lysrörsramp för alla akvarium. Billiga T-ramper till söt och saltvattens akvarium.

Hos oss hittar du alla lysrör och ljusaramturer till ditt akvarium! Kvalitetsmärken som Hagen Glo, Sylvania, Arcadia och Juwel. Lysrörsramp till akvarium från alla köp sälj marknader i Sverige. Hitta billigaste Lysrörsramp till akvarium hos AllaAnnonser. Dubbel lysrörsramp som är ställbar med 2st T5-rör.


Ekonomisk att driva och ger bra lyseffekt. Fästs på överkanten på akvariet och kan ställas .

Hjälp med lysrörsramp - Jag har ett akvarium med cirkamåtten: L x B x H 50Till detta finns bara en ramp med lågen. Akvarier och tillbehör Avancerad sökning. Finns det lösa (som man ställer ovanpå akvariet) ramper för lysrör med cm längd? Lysrörsramper som passar till akvarium i vår shop.


Välj en ramp avsedd för just ditt akvarium. De flesta ramperna har urtag eller konstruktioner som gör att de får . Lysrörsramp till Akwaland Basic 75liters akvarium.

Lysrörsramp till Akwaland Basic 343liters akvarium. Jag har ett gammalt akvarium och lysrörsramp. Måtten till lysröret går inte att få tag på längre i zoobutiker, men förut har jag hittat ett lysrör via. Kunde knappt gjort den bättre själv - Hehe.


Flyttade över en växt från mitt andra akvarie idag. Kompakt lysrörsramp avsedd för användning med Exo Terra Glas Terrarium. Har kommit över en svart lysrörsramp med fyra 36w T8-rör. Det sitter fyra lysrör i den redan men de är i behov av att bytas. Labels: Bilder på 250L Akvariumet , Bygga akvarie lysrörsramp.


För nuvarande är det en helt vanlig lysrörsramp där för ett lysrör á 30W Aquastar. Kom på en sak: Vi har ju ett stort Akvarium på 5liter - Tror det är m långt. Idealiskt för Phalaenopsis att stå om jag hänger en lysrörsramp ovanför som .

Kommentarer

Populära inlägg