Elektromagnetiska fält spöken

Bland annat används en EMF-meter, ett instrument som mäter av elektromagnetiska fält. Om ett spöke finns i närheten får man högre . Spöken avger EMF: s eller snedvrida jordens . Att en radarliknande ruta i appen visar vart spöket befinner sig och att. Men när det ger utslag på förändringar i det elektromagnetiska fältet, . Enligt forskare inom det paranormala så finns det teorier om att spöken använder sig av elektromagnetiska fält för att kunna matrialisera sig. Skaparna av den omåttligt populära Ghost EVP Radio, har nu skapat Paranormal EMF Recorder; ett gratis verktyg för personer intresserade . UV-lampor är de ändå på ständig jakt efter bevis på att ”spöken” faktiskt existerar.


På en utryckning använder bröderna sig av en emf-mätare som mäter elektromagnetiska fält. Det gör de för att utesluta om det finns något .

Joakim Svärd har också undersökt kyrkogården med sin EMF-mätare som mäter elektromagnetiska fält och konstaterat att det förekommer gott . Att vissa spöken inte finns stämmer, men elektromagnetisk strålning. Det finns faktiskt djur som navigerar med hjälp av elektromagnetiska fält! Man tror att alla spöken är själar av döda människor, oavsett anledning, förlorade.


När enarméavsedan längedöda soldaterplötsligtmarscherar över. Det finns också många naturliga källor till elektromagnetiska fält, såsom. MODERNA SPÖKEN - En artikelserie om tron på andevärlden. Vi har monterat upp infraröda kameror för att försöka fånga spöken på bild.


Vi har hittat elektromagnetiska fält som rör sig och vi kan ännu inte . Spöken är vanligen förknippas med # x201C; kalla fläckar,. Spöklika aktivitet förknippas ofta med variationer i det elektromagnetiska fältet. Instrumentet kan genom sitt breda mätområde och höga känslighet även användas till spökjakt då det påstås att spöken påverkar de elektromagnetiska fälten . Posts about spöke written by Jonas Holmqvist.

Kommentarer

Populära inlägg