Test extraljus 2015

Bosch Big Knick 2är marknadens mest sålda extraljus. Extraljusguiden 20- Alla Rättigheter Reserverade. Postad av: Robert juli, 20Kategori: Nyheter Kommentar Artikeln läst 9.

Diagramen kommer att läggas upp i test av extraljus samt . Ljusramper är återigen på modet och dessa testade vi i förra numret (klicka här för att läsa nr 19-2015). Det finns extraljus och så finns det extraljus. Det finns strålkastare som kostar tusenlappen per styck och så finns det strålkastare från Biltema. Man kan köpa ett extraljus för allt mellan ett par hundra kronor upp till sex tusen!


Vi går mot ljusare tider, men för att förbättra nattsynen kanske extraljus på bilen kan vara en god idé för säkrare nattkörning. Fredrik Reuter - Säffle - tis jan 201 10:.

Saknar riktigt bra tester på hur bra, dvs för LE hur långt lyser dom bra ? För tredje året i rad har vi testat extra- ljus här på auto motor sport. Inte mindre än olika extraljus har vi nu vägt, måttat, synat, fotograferat och förstås. Första steget i att förbättra bilens ljus är att byta glödlampor. Om inte det är tllräckligt i höstmörkret är ett extraljus rätt väg att gå. Behöver extraljus till bilen och undrar om man ska köra på LED eller Xenon?


Testet säger ju inget om vilka ballaster och lampor de använt.

Senast redigerad av Whistler tor jan 2 208:pm, redigerad totalt gång. Jag vet att vi bilägare brukar ha tester med olika extraljus. EXTRALJUSTEST Särtryck från Vi Bilägare nr test stora extraljus Bländande uppvisning Det är inte extraljus från Hella eller Bosch som når längst på vägen.


Vi på Trucknet Radio har under vintern testat detta extraljus under olika förhållanden och vi ska här . Det man även bör tänka på är att om du hänger på 2-extraljus. Har även testat att sätta på led för att se själv i verkligheten, och jag har som . Tidningen Auto Motor Sport har sammanställt dom flesta av sina extraljustest så dom finns att ladda ner online. Ett innovativt svenskdesignat ljusfäste från Trucker med. Bike: Touring Special - 2015-03-- INNEHÅLL - TEXT FOTO OSCAR ALGOTT.


LED-extraljus av både exklusiva märken så som Rigid Industries, IPF och Vision X för dig som vill ha det bästa.

Kommentarer

Populära inlägg