Vikavirtasuoja tyypit

Syksyllä 20julkaistu uusin painos sallii enää jääkaapin ja pakastimen pistorasioista vikavirtasuojan jättämisen pois. CachadLiknandeÖversätt den här sidanStandardin SFS 60mukaan vikavirtasuojan tulee olla A- tai B-tyyppiä eikä AC-tyyppistä vikavirtasuojaa saa enää käyttää. Selektiivinen vikavirtasuoja merkitään tunnuksella S.

Taulukko antaa vikavirtasuojan etusulakeyhdistelmän. Vikavirtasuojan avulla voidaan myö estää vikaantuneisen laitteiden aiheuttamaa palovaaraa. Se valvoo eristysvikoja ja katkaisee mahdolliset liian suuret . Vikavirtasuoja eri jakelujärjestelmissä.


Vikavirtasuoja; Vikavirtakytkin; Vikavirtakatkaisin; Vikavirtasuojakytkin; Vikavirtasuojakatkaisin; VVSK. Rakkaalla lapsella on monta nimeä ja toisinaan se vain . Keskuksessa oleva vikavirtasuoja katkaisee.

Avasin pistorasian ja alta löytyi (oikein) nollaamalla tehty suojamaadoitus, vanha kerrostalo kun . F-tyypin vikavirtasuoja on uusi tyyppi, eikä sen käytölle ole. Vikavirtasuoja on tarkoitettu ihmisten, eläinten, sähkölaitteistojen ja rakennusten suojaamiseen. Vikavirtasuojakytkin valvoo sähkölaitteen virran määrää. Käyttö vain palosuojaukseen tai automaattisen poiskytkentäehdon täyttämiseksi.


DS 95 kA, AC- ja A-tyypit, B-C-toiminta-aikakäyrä; DS 97 kA, AC- ja A-tyypit, B-C-toiminta-aikakäyrä; FS 20 kA, A-tyyppi, B-C- ja K-toiminta- . Vikavirtasuoja toimii hyvin niin eristysvikojen kuin vuotovirtojenkin korjaamiseen, ja vaikuttaa myös palosuojan tavoin. Haluttaessa suojata nollattu pistorasia vikavirtasuojalla, vikavirtasuoja tulee olla. Jos vikavirtasuoja ei pysy päällä, irrota ko.


SCHUKO -pistorasia 16A + vikavirtasuoja 25A 0. Tyypit ovat (pistorasiakeskukset valittava erikseen):. Yleensä vikavirtasuoja toimii, jos sähkölaitteesta vuotaa virtaa. Sähköteknisten järjestelmien ylijännitesuojat.

Kommentarer

Populära inlägg