Motortemperatur lampa

Körkortsteori: Läs om bilens varningslampor och kontrollampor. Bromsvarning, oljetryck, motortemperatur och ESP. Lyser en röd lampa bör du däremot stanna mer omedelbart på ett säkert ställe.

Efter att den stått ett tag så den blir varmare så stänger jag av bilen och startar den igen och då släcks lampan. Jo det finns en lampa (blå symbol) för ej uppnådd motortemp, den slocknar när motorn är redo för full belastning,det finns även en lampa (röd symbol) som tänds . Motortemperaturen kom upp i samma nivå som den alltid brukar vara. CachadLiknandejuli 20- inlägg - ‎författareNär jag skulle ner till malmö nu här om dan så började lampan för att tempen börja bli för hög, fast en att temp mätaren står på 80- grader . Det rör sig om en Getz runt årsmodell -06.


När man startar bilen så tänds en lampa som liknar denna enligt bilden. Lampan blinkar rött i tempmätaren oavsett vilken nivå mätaren står på.

Tempen går aldrig högre än mitten som den ska men lampan blinkar rött . Varningssummer till oljetryck och motortemperatur - postad i ElSnack: Skulle vilja ha. Några sekunder efter jag startat motorn tänds lampan som varnar för låg nivå . Det blir till att börja rengöra kontakter. Tändningslåset är bytt, hoppas att det inte börjat strula.


Felkoderna var i ordning (ingen check Engine lampa) 212140. Hej, jo så var det tydligen, samma lampa varnar både för hög temp och .

På den lyser olika lampor som indikerar olika lägen i bilens funktioner och statusen i de olika. Motortemperatur - Lyser då motorn kan ta skada eller överhettas. UCL tänder denna lampa med fast sken när återstående disponibel energi är lägre än.


Så när bilen stannar av att bränslet tagit slut så lyser en röd lampa ;).

Kommentarer

Populära inlägg