Hemoglobinmätare

En hemoglobinmätare mäter hemoglobinhalten i blodet genom analys av kapillärt eller venöst helblod. Genom ett enkelt blodprov i fingret fås mängden blod. Hemocue hemoglobinmätare ger dig snabbt noggranna mätvärden för hemoglobinvärden. Hemoglobinmätaren har samma precision som ett laboratorie. Med resultat av laboratoriekvalitet och enkelt handhavande har HemoCue Hb 201+ systemet blivit en . LUX lipid-, glukos- hemoglobinmätare Lux ger nytta för att göra en fullständig lipid screening plus glukos och hemoglobin i mindre än minuter.


Hemoglobin finns i de röda blodkropparna och står för transporten av syre i blodet. HemoSmart Gold mäter hemoglobinhalten i blodprovet . Mätning av Hemoglobinhalten i blodet genom analys av kapillärt eller venöst helblod. Genom ett enkelt blodprov i fingret fås mängden blod som behövs för att . Test stickor till Hemoglobinmätare Urit ligger i förpackningar om x st.


Här är Nordens ledande leverantörer av hemoglobinmätare. Med Nordic Suppliers produktsök hittar du lätt leverantörer av precis de produkter du behöver, som .

Kommentarer

Populära inlägg