Golvsockel kabellist

Kabellist är en smidig list att använda när du vill dölja sladdar och kablar då listen är utformad med en kanal på insidan. Golvsockel som döljer och skyddar alla typer av elsladdar och kablar genom en kanal inuti listen. Försedd med ett montageclips som ger dig osynlig fastsättning . Söker du efter lister till ditt byggprojekt eller renovering?


Vi på K-rauta erbjuder ett stort sortiment av bland annat sockel, foder, talklister, tröskellist och L-list. Bilder på golvsockel kabellistRapportera bilderTack för dina kommentarer. Rapportera en annan bildRapportera den stötande bilden. En av de viktigaste detaljerna i ett rum är just sockeln.


Det viktiga valet här är färgen, den kan nämligen förändra hela intrycket i . Renoverar ytskikt hemmavid och ar pa jakt efter en golvsockel som aven kan fungera som kabellist, bor vara i tra.

Kolla denna sidan vad gäller kabellister. Man kan i regel avnvända samma spik och hål när du slå tillbak golvsockeln. Högtalarkabel Och Nätverkskabel I Samma Kabelkanal.


Renovering och Bygg › Byggvaror › ByggmaterialCachadLiknandeJämför priser och läs recensioner på Byggmaterial. Vi hjälper dig att hitta rätt golvsockel vit Byggmaterial och göra ett billigt tryggt köp - Vårt köpskydd ger dig . Det finns speciella kabellister som du får använda isåfall.

Sen gäller det precis som med vp rör att kabeln måste vara omdragningsbar om du . Det kanske är rätt, men eftersom det är kabellist jag är ute efter så tänkte jag att det kanske kunde passa här. En smart lösning inom lister är golvsocklar med utrymme bakom. En vit självhäftande kabelkanal med fast lock.


En golvsockel utan kabelutrymme men med samma utséende som SmartList. Kabellist, dörrfoder och Golvlist Standard erbjuds i allmoge och slät profil. Golvsockel som döljer och skyddar alla typer av elsladdar och kablar. Kabellist är en smidig list att använda när du vill dölja sladdar och . Produkten är möjlig att återvinna eller användas för energiutvinning om denna möjlighet finns i din kommun. Tanken med den är att man ska kunna lägga den tvärs över ett rum och föra kablar.


KABELLIST GOLVLIST 19X69MM VITMÅLAD – beijerbygg. Kabellist kan använas till att dölja kablar och sladdar. Kabellist golvlist är lika enkel att montera .

Kommentarer

Populära inlägg