Omvandlare 12v till 220v biltema

Kylboxen i vår nya gamla båt (Isotherm, kompressor) blir inte kallt längre. Det funkade finfint tidigare i våras och blev väldigt kallt och bra. Hade tänkt installera en kyl med ASU i båten nu i vår men är helt beroende av solcell för att få ström att räcka .

När man ska installera ett kylskåp i båten eller byta ut sitt gamla är det i. Går i tankarna att skaffa ett litet kylskåp med kompressor till båten. Speciella båtkylskåp på 12v kostar i princip hur mycket som helst så jag . Hur som helst, undrar jag om någon har erfarenhet av att byta kompressor. Min svärfar har en energisnål kompressorkyl i båten. Skivan bildar således ett tak i utrymmet under kylen där kompressorn sitter.


Bil-el › VoltCachadLiknandeKompakt växelriktare, V till 2V, med vanlig nätanslutning och USB-uttag.

Ansluts till V cigarettuttag och placeras i mugghållare. Spänningsomvandlare från V DC till jordat 230V med ren sinusvåg. Spänningsomvandlare 12V till 230V - perfekt för bilresan.


SC5Julas volt transformator till 230V - Husbilsklubben. Husbilen › ElförsörjningCachadLiknandejuli 20- inlägg - ‎författareJag köpte en billig inverter på Biltema, tänkte likadant som du. De energieffektivare 12V-19V-omvandlarna kan du bara använda till datorn.


Hög effekt (3W); Omvandlar både kontakt och spänning.

Använd din V-utrustning (t.ex. kylboxen) hemma! Denna smarta lilla manick omvandlar 2V växelspänning till V likspänning och har utrustats med . Vill ha el i garaget och fick tipset av en kompis om att biltema hade en konverter för bilar. Så jag drog täcket över huvudet och kollade upp den.


Den drar nog mindre stöm än en omvandlare som först skapar 2volt växelström. Jag vill inte ha en grej som ger 220V och som rostar ihop. Därefter behöver du aldrig mer köpa dyra dåliga (kort livslängd) 12v= prylar!


Jättetacksam för synpunkter på 12v eller 230v TV.

Kommentarer

Populära inlägg