Solfarmare eon

Följ våra Solfarmare och hur det är att leva med solceller här! Paul Gummesson har jobbat med solenergi i nio år, men har aldrig varit mer efterfrågad än nu. Solcellskapaciteten i Sverige har nära nog .

I Eon:s nya kampanj Solfarmarna vill man uppmana fler att våga prova på solceller. Intresset för solenergi har ökat otroligt mycket i Sverige, . Skicka in din ansökan och berätta varför du vill bli Solfarmare, så är du med och tävlar om ett gratis solcellspaket . Prova livet som solfarmare och tävla om ett gratis solcellspaket. Följ våra Solfarmare och hur det är att leva med solceller här.


ONs första Solfarmare, berättar om livet med. En solfarmare är en person som använder takmonterade solpaneler med solceller. ON-anställda med LinkedIn-konto ombeds addera titeln Solfarmare för att på så vis vara med och driva . Intresset för solenergi har ökat otroligt mycket i Sverige, men det är få som . För att bana väg för solcellsentusiastena lanserar energiföretaget Eon nu tjänsterna Solpatrullen och Solfarmare. ON LinkedIn på ett nytt sätt för att förstärka sin Solfarmare-kampanj.


Genom en vältajmad kupp i mitten på maj, . Hur säljer man dyra solceller i ett av världens mörkaste länder?

Där människor varken är intresserade eller litar på oss aktörer? Fyra av fem vill ha solceller i hemmet, men ändå tror många att Sverige har för långa vintrar och dåligt väder för att solenergi ska vara lönsamt. ON monterar solceller på taket åt Solfarmarna för att utvinna förnybar.


Som en del i lanseringen av Solfarmare söker nu E. ON är nominerade i 1wattaren i konsumentklassen med Solfarmare sökes. Det var Eon som kontaktade oss och frågade om vi inte ville vara med i en reklamfilm om solenergi. Jag har ju varit engagerad i förnyelsebar . ON nu LinkedIn på ett helt nytt sätt för att sprida sin Solfarmar-kampanj.


MC Saatchi Stockholm has just proved that you can run an effective campaign with no media spend and no production budget.

Kommentarer

Populära inlägg