Vad är ett drivdon

För att garantera en bra drift och lång livslängd på LED-produkterna är det viktigt att alltid använda drivdon som är avsedda för LED. Drivdon och transformatorer för inomhusmiljö, LED-drivdon för konstantström, konstantspänning och RGB samt halogentransformatorer med tillbehör. Blir många drivdon i ett kök på över 30kvm, då det krävs ett antal.

Reda ut vilket drivdon jag skall ha till LED-spotar. CachadLiknandeOPTOTRONIC drivdon är redan förberedda för vad morgondagen kommer att föra med sig. LEDset är ett smart elektriskt gränssnitt mellan . Bra till de flesta 230V LED; Eltako Dosdimmer. Mycket bra dimmer till LE Univarsal; 1-Volts dimmer för drivdon med 1-volts ingång. Drivdon, belysning och andra eventuella tillbehör, som ska . Drivdon för konstantström i rejält IP54-utförande, för inomhus- och utomhusbruk.


Våra HP- COB-dioder ljusregleras på primärsidan av våra dimbara drivdon. Vad gäller den totala ledningslängden vid installation av konstantströmsdioder . Nu till den stora frågan vilka drivdon ska jag ha? Hoppas någon kan hjälpa mig att välja vad som behövs till detta eller berätta vad som ska .

Kommentarer

Populära inlägg