Stövelborste

Skoskrapa och stövelborst med handtag för grovrengöring av skor och stövlar. Skoskrapan är perfekt för att rengöra skor från snö och smuts på hösten och .

Stabilt och rejält borstställ med dubbla gummiskrapor för att enkelt få bort lera eller snö som har packats under sulan. Sko- och stövelborste med borst på sidor. Borstar och galler som effektivt rengör skor och stövlar från smuts.


Perfekt till rengöring av barnens smutsiga stövlar. Behändig sko- och stövelborste som passar de flesta utrymmen.

Vikan stövelborste 17108100Förpackningsstorlek: ST, 081 75 . Vikan stövelborste 17108100Förpackningsstorlek: ST, 081 7 32. Stora som små borstar lätt av skor, stövlar eller kängor innan de går in. Du måste vara inloggad för att kunna se priser och göra beställningar. Stövelborste skoskrapa skor stövlar från alla köp sälj marknader i Sverige.


Hitta billigaste Stövelborste skoskrapa skor stövlar hos AllaAnnonser. Sko-och stövelborste Ren är en del av vår Svanenmärkta serie för skola och förskola. Svanen är en nordisk officiell miljömärkning med höga krav på allt från . Stövelborste med handtag från City Papper Städprodukter Håte AB.


Köp Stövelborste med handtag från City Papper Städprodukter här.

Kommentarer

Populära inlägg