Badrumsspegel bauhaus

Här hittar du överdelar till ditt badrum, allt från klassiska spegelskåp med halogenbelysning och energisparande LED. Spegel Svedbergs lysrörsbelysning 40-1cm. SPEGEL HALOGEN NORO POLO CM VIT HÖGGLANS.

Badrumsmöbler, duschar, badkar, toaletter blandare från ledande leverantörer, allt för dina projektdrömmar! BAUHAUS badrumssortiment är något av det bre. Cachadmars 20- Spegelskåp med Bluetooth och inbyggd högtalareGör det möjlig att spela musik i badrummet, trådlöst!


Direkt via din telefon, surfplatta eller . Camargue Skärgård spegel med belysning Spegel med integrera över och underbelysning i varm LED. Camargue Skärgård LED spegel med inbyggd belysning och sensorSpegel med integrera över och underbelysning i varm LED.

Bluetoothspegel 50xcm med belysing och integrerade högtalare, IP44. Gör det möjlig att spela musik i badrummet, . Badrumsspegel med inbyggd LED belysning och hylla. Spegelskåp med Bluetooth och inbyggd högtalareGör det möjlig att spela musik i badrummet, trådlöst!


Här hittar du speglar och spegelskåp i bredderna 50-cm. Här finns allt från klassiska badrumsskåp med halogenbelysning och energisparande LE .

PlanspegelSpegel utan belysning till Camden möbelserie. Passande LED-belysning i krom eller satin finns som tillbehör. Här hittar du speglar och spegelskåp med bredd upp till cm. Powerbond monteringstejp för speglar och andra plana föremål ger överlägsen vidhäftning, även i fuktiga miljöer såsom badru. BAUHAUS har ett av Sveriges mest omfångsrika utbud av badrumsmöbler och leverantörer!


Här finns badrumsmöbler från cm i bredd för gäst-toaletten såväl. Spegel med ljusramp Stilren spegel i många olika bredder och en väl tilltagen höj kommer med fabriksmonterad lysrörsbelysning. Scanbad Samba spegel LED och sensor Den eleganta Sambaspegeln har rundade hörn, sensorströmbrytare och ett inbyggt LED ljusfält, som följerspegelns . Speglar och spegelskåp - Vi har det du söker!

Kommentarer

Populära inlägg