Fördelar med led lampor

Givetvis finns det fall där det lämpar sig bäst att välja någon annan typ av lampa, men på denna sida kommer vi lyfta fram LED-lampans fördelar jämfört med . Fördelarna är många, men än så länge finns mängder med utmaningar för. LED öppnar en rad nya möjligheter men kräver också ett helt nytt tänkande.

De olika kompo- nenttillverkarna har de senaste åren presenterat en mängd . Ett ökande antal hushåll och kontor produkter använder lysdioder (LED ) lampor. Enligt Förenta staternas Department of Energy fortsätter tillverkarna att . Led belysning minskar era elkostnader - men missa inte dessa bonusfördelarna. Denna artikel riktar sig till er som är intresserade av att . En LED-lampa har följande viktiga fördelar: Innehåller EJ kvicksilver; Håller vanligen upp till ca 0timmar eller mer.


Glödlampa är inte det självklara alternativet för att lysa upp omgivningen, då glödlampor har många nackdelar jämfört med moderna LED lampor.

LED-lampor har ingen värme i sin ljusstråle vilket kan vara en stor fördel i vissa fall, till exempel när man vill belysa känsliga föremål. Lysdiod (eller LE från engelskans Light Emitting Diode) är en ljuskälla. Jag har funderingar på att skriva en liten artikel, som sammanställer fördelar och nackdelar, och som kan fungera som en guide för de som inte .

Kommentarer

Populära inlägg