Bakelit strömbrytare

Porslin och bakelit samexisterade i många år och var lika populära under de första årtiondena på 1900-talet. Alla våra strömbrytare och eluttag av bakelit är . Svarta utanpåliggande bakelitströmbrytare monterades in i äldre byggnader som fick el i början av 1900–talet. Enkelring ingår i alla artiklar, precis som visas på bilderna. Om du vill ha dubbla uttag eller fler så hittar du artiklar för att bygga ihop det . Här hittar ni fullt sortiment av uttag och strömbrytare i bakelit.


Klassiska, gammaldags elluttag med modern teknik under skalet. Här hittar du klassiska strömbrytare, eluttag, datauttag och andra eltillbehör i klassisk design. Fantastisk kvalitetskänsla i porslin, bakelit, glas duroplast. Snäppbrytare svart bakelit trapp rund ram (infällt montage) Trapp är den vanligaste typen av strömbrytare. Med en trapp kan du tända och släcka en lampa.


Snäppbrytare vit bakelit trapp (infällt montage) fyrkantig ram Komplett med ram Trapp är den vanligaste typen av strömbrytare. Bakelit är ett utmärkt material för uttag och strömbrytare på grund av sin höga värmetålighet. Alla våra strömbrytare och uttag är CE-märkta.


Med central insats och låsbricka gjord av bakelit.

Kommentarer

Populära inlägg