Belysning till konstglas

Hos oss hittar du olika typer av belysning för glas. Visa upp dina konstglas genom att lysa upp dem med LED -ljus! Lys upp dina glasartiklar underifrån med en batteridriven ljussockel med LED-lampor för endast 3sek.

Lys upp dina glasfigurer där du inte når en . Svensk Kristall och glaskonst i världsklass via vår webbshop. Vi har även ett komplett sortiment av belysning till dessa. Vi säljer till företag, organisationer och . Till kvällen när det mörknar, upplevs ISABEL KULÖR som ännu mer lysande och intensiteten i färger och mönster tilltar! Vackert konstglas från Kosta Boda, Orrefors and Målerås glasbruk av Bertil Vallien, Kjell Engman, Åsa Jungnelius, Ulrica Hydman-Vallien, Ludvig Löfgren och . Specifikation för belysning av konstglas med solceller som energikälla har tagits fram och en enklare prototyp för belysning av mindre konstföremål inomhus har .

Lys upp och framhäv detaljer i ditt favoritkonstglas med LED Belysning. Skapa stämningsfull belysning med ditt konstglas genom. BÅDE KONSTGLAS OCH TILLHÖRANDE BELYSNING SOM MEDFÖLJER I AKTIONEN HANDGJORT GLAS VACKER o EFEKTFULL .

Kommentarer

Populära inlägg