Brandskyddsfärg trä

Protega levererar Brandskyddsfärg för trä, stål och kablar. Vi är Nordens ledande tillverkare inom området. Brennicks Safir för Stål och Brennicks Klarlack Trä är vattenburna svällande brandskyddsfärger som ger ett effektivt brandskydd för bärande konstruktioner.

Contego är en brandskyddsfärg för stål som ger en slät och fin yta, perfekt när finish är. Hem Passivt brandskydd Brandskyddsfärg för trä. Men med Envirograf brandskyddsfärg, är det som att måla med vilken färg som helst. Förbränning av trä kan hämmas på kemisk väg med så kallade. De vanligaste brandskyddsfärgerna sväller upp vid brand och isolerar därmed träytan.


Wood T + Wood T top är ett vattenbaserat svällande klarlackssystem för trä inomhus. Wood P är en vattenbaserad svällande brandskyddsfärg för trä .

I ByggfaktaDocu hittar du Brandskyddsfärg och andra byggvaror. Det naturliga valet för brandskydd av trä- och stålkonstruktioner. Brandskyddsfärger brandklassade för trä skall generellt inte jämföras med möbellack.


Olika träkonstruktioner som behöver skyddas förekommer där snabb . Ett vanligt förekommande krav är att trä- och stålkonstruktioner ska ha ett ytskikt av expanderande brandskyddsfärg, eller att genomföringar och öppningar ska . Du finner också system för att behandla bärande trä och stål mm.

Kommentarer

Populära inlägg