Ljusramp släp biltema

För användning på släpfordon och bil som bogseras. Ger ett mycket kraftfullt dagsljusliknande vitt ljus. Rund lykta för 10–V med rött och klart glas och tre funktioner, bak-, bromsljus samt blinkers. Kan monteras på både höger och vänster sida.


I den här kategorin finns släpvagnsdelar som släpvagnskontakter, elkablar och kulkopplingar. Köp reservdelar till din släpvagn och husvagn hos Autoexperten. Vi har störst sortiment i branschen, välkända varumärken och års funktionsgaranti.


För anslutning av 13-polig bilkontakt till 7-polig släpvagnskontakt. Ljusramp anpassad för montering på traktorkärror, bilsläp och andra typer av kärror. Universal fjärrkontroll biltema artnr 31-99från alla köp sälj marknader i Sverige. HCV50-0Ljusramp V55Universal V55Ljusramp Universal Universal ljusramp (extraljushållare) med hål. Baxaxeln från en SAAB Vfunkar bra som portalaxel till en lätt släp,.


Levereras med låscylinder och nycklar. När man lastar en bil på ett vanligt släp så ställer man den tyngsta. Köp en extra ljusramp på Jula eller Biltema t. Tycke som du att det var struligt med ljusrampen, jag köpte diodbakljus för släpvagn på biltema som jag satte på bakskärmarna på släpvagnen + nummerplåten. Satte en färdig ljusramp från Biltema och en LGFskyllt bak.


Balvagnar, gamla lastbilssläp, diverse huggarvagnar younameit. Har funderingar på att montera Biltemas parkeringssensor. Jag använde den kopplingen till en extra ljusramp till cykelstället utan problem.


Ljusramp för släpfordon För användning på släpfordon och bil som bogseras.

Kommentarer

Populära inlägg