Nissan qashqai test 2016

Här hittar du all information vi har om Nissan Qashqai. På Vi Bilägare har vi just nu: stycken test om Nissan Qashqai. Nissans nya motoralternativ till storsäljaren Qashqai är renast och starkast hittills.

Nissan Qashqai får från och med i år ett nytt bensindrivet motoralternativ. Vi har testat nya Nissan Qashqai, en kraftfull och snygg bil som bjuder på både körglädje och god komfort. Nissan Qashqai säljs i Sverige 20med bensin (DIG-T) och dieselmotorer (dCi) samt manuella och automatiska växellådor + att du kan välja . Storsäljaren i Nissans sortiment stavas Qashqai. Nissan Qashqai har blivit bättre på allt, men är också en helt ny. Nissan Qashqai blev snabbt populär när den lanserades 2007.


Nissan har börjat sälja nästa generation av succémodellen Qashqai.

I grunden är det en CVT-låda, alltså en steglös automat, och ni som läst andra tester jag gjort med den lådan. Redaktionen väljer ut sina favoriter 2016 . The best-selling Nissan Qashqai started the crossover craze - we. Nissan Qashqai accused of having emissions test defeat device. Read the definitive Nissan Qashqai 20review from the expert What Car? Men Qashqai i snåldieselversion klarar definitionen och erbjuder stora utrymmen, SUV-utseende och låg förbrukning.


Förarstolen är bekväm, tyvärr är den i testbilen elektriskt manövrerad vilket tar en evig tid att ställa in.

Kommentarer

Populära inlägg