Urnor offentlig miljö

Längst fram på bilden syns en av nyheterna för vackrare offentlig miljö - planteringskärlet Carmen, som är en robust, klassisk skönhet i armerad betong. Krukor och urnor för parker, gator och offentliga plantagemiljöer - City Miljö Möbler. Bergen är en serie designade utemöbler för offentlig och privat miljö med krukor i tre storlekar och tillhörande rejäl bänk.

Vestre är tillverkare av parkmöbler, parkutrustningar, sittbänkar för offentlig miljö, gator och torg. Bergen är en serie designade utemöbler för offentlig och privat miljö med . Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig. Gjuteribolagets urnor från Gjuteribolaget i Eskilstuna AB. Urnor av gjutjärn med gammal förlaga i gustaviansk stil som tål att stå ute året runt.


Kalmarurnan är utförd i armera genomfärgad betong. Lina är ett kvadratiskt planteringskärl som passar såväl i offentlig miljö som i din trädgård.

Kulturjern har belysning och parkprodukter för offentlig miljö. Nästan nya möbler för kontor och offentlig miljö! Room Expo erbjuder allt du behöver för att. Tyvärr är denna produkt slut i lager för tillfället och går ej att köpa. Handgjorda krukor, kärl, urnor och andra terrakotta och stengodsprodukter.


Vanligt idag vid val av inomhuskrukor för offentlig miljö är att man använder täta . Gestaltningsriktlinjer vid möblering av det offentliga rummet i Huddinge.

För att alla människor ska kunna röra sig och vistas på lika villkor i den offentliga miljön ställs krav på . Vi kan erbjuda ett flertal olika koncept av planteringar under vår, sommar och höst. Vi hjälper dig även med växter i rätt miljö . Gjutning, eller konsten att ge metaller form, har tusenåriga anor. Tekniken startade i trakterna mellan Svarta havet och Kaspiska havet redan . Entramo tillverkar en rad olika sorters specialprodukter för offentlig miljö.


De är gjorda för att klara tuffa miljöer. Alla våra krukor och urnor till exempel är . Visingsö Äpplen beläget i Visingsö Visingsö är utmärkt om du letar efter . Kina KBordsfot Urna från Vallentuna Material: Stengods Mått: H 37cm Ljuskälla: Max 60W E(rek 25-40W), Ingår Ej OBS!

Kommentarer

Populära inlägg