Vitehall förvaltning ab

Vitehall Förvaltning AB, Sandhem, Mullsjö kommun. Vi hyr ut och förvaltar lägenheter i Mullsjö och Sandhem med omnejd. Vitehall Förvaltning AB är ett mindre aktiebolag med anställda. Senaste räkenskapsåret gjordes en vinst på 4TKR.


Det sitter lika många kvinnor som män i . Vitehall Förvaltning AB är verksam inom Fastighetsägare, Fastighetsförvaltare i Sandhem. Bolaget skall bedriva handel och förvaltning med fastigheter samt därmed förenlig verksamhet. Kontaktuppgifter till Vitehall Förvaltning AB Sandhem, telefonnummer, adress, se information om företaget.


Vi jobbar nu parallellt med att även bygga upp en hemsida för Vitehall Förvaltning AB som kommer lanseras inom ganska snar framtid. Klicka på respektive länk ovan, Mullsjö och Sandhem, för att se våra fastigheter i respektive ort. Kontaktperson för 05157613är enligt bolagsverkets uppgifter Carl-Henrik Eneskjöld. Bott i Gyllensvanshuset i många år, som ägs av familjen (Vitehall Förvaltning AB). Bor numera, sedan ca år, ute på Kyrkekvarn i hus.


Lägenheten ligger mycket centralt i Mullsjö.

Kommentarer

Populära inlägg