Belysningssystem skena

Med hjälp av skenor skapar du enkelt en unik ljusdesign på din inredning.

Ett belysningssystem med belysningsskenor kan vara allt från en rak 1-fasskena till ett. Skenor i 1-fas utförande används främst i lokaler med låg takhöjd och i . Vi har ett stort utbud av elprodukter till ett bra pris Största urvalet av 230V 1-fasskena, strömbrytare och vägguttag och . Markslöjd Track - meters skenaTrack - ett skensystem som är enkelt att montera med stilren design Välj en eller två skenor, sätt ihop dem med . Markslöjd Track Skena 1m med Ändhylsa I-koppling.

Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför professionella belysningssystem för publika miljöer, både inomhus och utomhus. Vi hjälper er också med 3-fas strömskenor (Global trac) och alla tillbehör som behövs för att skapa kompletta belysningssystem med skenor och spotlights. Takanslutning Kopplas från skenan till uttaget i taket. Spotlights monterade på skenor är inte bara en flexibel och smart belysningslösning, den är snygg också. En anledning varför belysning på skena är så populärt är dess nästan obegränsade flexibilitet.


LED-lampor) och kompletta armaturer och belysningssystem. Det gör att modulära belysningssystem kan växa med behoven. Spotlights skena powerlite microlux från alla köp sälj marknader i Sverige. Canalis KBA kanalskena är en komplett serie för belysningssystem i låga och medelhöga byggnader (garage, verkstäder, stormarknader, sporthallar, lager).


Prefabricerad kanalskena med eller kretsar för belysningssystem. Canalis KBB kanalskena är en komplett serie för belysningssystem i alla . North light belysningssystem med två skenor och fyra spotlights. Inre rumszon: Armaturer upphänges i linpendlar, trådbyglar.

Kommentarer

Populära inlägg