Kabelvinda väggmontage

För väggmontage, perfekt för garage förråd och verkstäder.

Trumman är tillverkad av slagtåligt material. Jämför priser och läs recensioner på Elartiklar. Vi hjälper dig att hitta rätt kabelvinda utomhusbruk Elartikel och göra ett billigt tryggt köp - Vårt köpskydd ger dig . Vi hjälper dig att hitta rätt Kabelvinda Elartikel och göra ett billigt tryggt köp - Vårt köpskydd ger dig pengar . Väggmonterad kabelvinda för verkstaden eller till trädgården.


Självupprullande vinda i slagtålig ABS-plast med automatisk spärr och justerbart kabelstopp. Kraftig kabelvinda som utrustats med fyra jordade uttag, självstängande lock, termosäkring, bärhandtag och stålram. Kabelvinda för väggmontage förinomhusbruk. Kabelvinda på Twenga - Köp Kabelvinda på nätet från ett brett urval av ledande märken och butiker som alla levererar inom Sverige.


Kabelvinda - kåpa av slagtålig termoplast med upphängningsbygel som medger 180° vridning vid väggmontage och 310° vid montage på profil eller regel. Kabelvinda med uttagGodkänd för utomhusbruk ipklassa svart. Hitta billigaste Kabelvinda hos AllaAnnonser. AUTOMATISK KABELVINDA VÄGGMONTAGE IRC AB MT 17+H07RN-F 3GNY SE BILDER Visa .

Perfekt till verkstaden eller för trädgårdsbruk. Kåpa av slagtålig termoplast med upphängningsbygel som medger 180° vridning vid väggmontage och 310° vid montage på profil eller regel. Vi har en Huma balupprullare som kabelvindan har havererat på, två fjädrar till kabelvindan kostar ca 18000kr och en ny kabelvinda på huma . Tillverkade av blå, slagtålig härdad plast.

Kommentarer

Populära inlägg