Lampa med magnetfot

Perfekt för svarven eller pelarborrmaskinen.

Lampa med magnetfot från alla köp sälj marknader i Sverige. Hitta billigaste Lampa med magnetfot hos AllaAnnonser. Magnetfötter med skydd för att skona lacken.


Gör om arbetslampan, rotellan eller blixtljusrampen till en temporär eller mobil lösning. Ger en kraftfull intensiv punktbelysning eller ett allmänt brett ljus Drivs med x AAA-batterier eller 230V transformator Magnetisk bas för användning på.

Magnetfot med hållare passande våra Dbelysnings och videohus. Magnetfoten har modulhål, vilket innebär att hållaren kan flyttas runt i olika positioner för att . Sladdlampa med avtagbar magnetfot som ger ett bra arbetsljus. Här finner du större delen av vårt sortiment som vi har på lager.


Kontakta oss gärna om ni inte hittar det ni söker. Flexibel Armlängd 220mm 220V, Lampa 20W Magnetfot Ingbyggd transformator. Armläng 430mm 220V, Lampa 20W Magnetfot Inbyggd transformator. En superstark laddbar LED Lampa i ett snyggt och smidigt format med en stark magnetfot som gör att användningsområdena blir oändliga.


Watt portabel LED arbetsbelysning med magnetfot som är laddbar via det. LED lampor blir ej varma som halogenlampor och värmer därför inte ansiktet när . Fire Research - Ledlampa, Evolution V0 Magnetfot - Perfekta lampan för snabba räddningsinsatser. Byggarbetslampa med avtagbart batteri 10W (grå) 4000K med magnetfot. Kontakta: Vi hjälper dig att hitta rätt lampa och om vi inte har den så ordnar vi exakt .

Kommentarer

Populära inlägg