Lady färgkarta

Hämtad från naturen för att skapa rum med vackra, kalkade väggar och unikt uttryck. Här kan du bläddra i och ladda ner LADY Minerals broschyr. LADY Färgkarta 20- Nya trender och kulörer.

Det är här vi har hämtat inspirationen till arbetet med vår nya färgkarta. Förra veckan kunde vi äntligen visa upp den nya färgkartan från LADY för inredningspressen, och nu kan vi visa upp den för er! En liten smakbit från den nya färgkartan från LADY.


VÅRA VACKRASTE KULÖRER Kulörerna i denna färgkarta är noga utvalda och grupperade, så att du enkelt ska hitta vackra . Title: LADY färgkarta 201 Author: Jotun Sverige AB, Name: jotun_lady_globalt_fargekart_sverig_50d3be4d7721ee, Length: pages, . Här nedan kan du blädra i Färgkartor i PDF-format eller köpa en specifik färgkarta för att blädra i dom och för att få en mer. De har stylat bilderna för Jotuns nya LADY-färgkarta som släpps september.

Förutom, i mitt tycke vansinnigt snygga bilder, är det en samling . Med den nya färgkartan sträcker sig LADY längre än någonsin tidigare. Färgkartan reflekterar en stor spännvidd av kulörer och stilar . Utifrån dessa förutsättningar har Jotun nu lanserat en ny kulörkarta, LADY Home Living. Syftet med färgkartan är att den ska inspirera och bidra . Jotuns nya färgkarta Lady 20representerar kulörer och stilar inspirerande av kulturer från världens alla hörn.


Med sin nya färgkarta sträcker LADY sig längre än någon gång tidigare - ja, över hela världen.

Tillsammans med harmoniska kulörnyanser skapas en unik atmosfär som ger dig vackra rum där det är härligt att vara LADY Balance ger . Du är här: Hem › Färg › Jotun Interiör › Lady › Färgkarta Lady, Våra vackraste kulörer. Produktbild för “Färgkarta Lady, Våra vackraste kulörer” . Den nya färgkartan representerar tre vackra livsstilskoncept med unika kulörpaletter och atmosfärer. Från ett nostalgiskt och samtidigt elegant . Med den nya färgkartan sträcker sig LADY längre än någonsin tidigare – ja, över hela världen!

Kommentarer

Populära inlägg