Fm sändare bluetooth till bilen

FM-sändare - Bra FM-sändare till bilen - Teknikmagasinet. FM-sändare med inbyggd mediaspelare för musik. Ljud och Bild › Bärbart ljudCachadLiknandeVi hjälper dig att hitta rätt FM-sändare och göra ett billigt tryggt köp - Vårt köpskydd ger dig pengar tillbaka om något går fel.

FM-sändare med inbyggd Bluetooth-handsfree och laddning. Bluetooth FM-sändare bil kit med mic, handen gratis samtal,. Kopplas till bilens högtalare via radion; Billaddare (12-V); Extra USB-port för laddning . Och det behöver så klart inte vara i bilen, du kan använda FM-sändaren med valfri radio för att lyssna på dina favoriter som finns lagrade i surfplatta, mobil etc.


Snacka säkert i bilen: handsfree under 0kronor. Det finns även en inbyggd fm-sändare för att skicka samtalet, eller. Lättmonterbar, portabel handsfree med inbyggd FM-sändare!

Bluetooth; Eko- brusreducering; Inbyggd FM-sändare; Billaddare medföljer. Välj nu musik själv och spela upp den direkt från din mobiltelefon till dina egna högtalare i bilen. V-anslutningen i bilen, även känd som cigarettändaruttaget. Belkin TuneCast II FM-sändare (svart) - Smart radiosändare som du kan.


Car Kit Wireless Remote Handsfree Bluetooth FM Transmitter MPPlayer USB . FM-sändare; mm-anslutning; Ciggkabel för anslutning i bilen. Trådlös ljudöverföring; Bluetooth NFC; Enkel att installera.

Ett stort utbud av billiga Bluetooth bilmonteringssatser av olika kända tillverkare. Belkin CarAudio Connect FM-sändare Bluetooth - Svart. König FM-sändare med Bluetooth och Mikrofon. Lyssna på dina egna spellistor och säg adjö till tråkiga bilresor Med Kön. FM-sändaren fungerar som en batteriladdare samtidigt som musiken sänds på vald frekvens.


Laddar endast apparater som kräver max A. Forever TR-3Bluetooth FM-Sändare med inbyggd mikrofon. KitSound FM sändare för Bil 5mm samt USB Out för laddn. Söker en FM sändare då bilen saknar AUX - ingång.


Jag har hittat många många, men jag söker en med bluetooth så man slipper alla . Jag behöver en FM-sändare till bilen som jag ska ha för musik och som handsfree. Jag har letat runt lite efter olika sorters fm-sändare. Det finns allt från 150:- till 600:- Har endast tänkt att streama spotify i bilen då jag inte har til.

Kommentarer

Populära inlägg