Spännband skena

Spännbandet är istället för krokar försett med ett double stud-beslag i varje ände som med ett enkelt handgrepp fästs i skenan. Lastskenor - även kallade förankringsskenor, surrningsskenor, airline-skenor, flygskenor med mera. Allmänna leveransbestämmelser enligt LFG10.

Tillbehör för spännban Kantskyd Bandupprullare, Spännare, Klämlås, Sticklås. Airline skena Light - fyrkantig skenprofil - Aluminium . ABT Classic är marknadens vanligaste spännband och används. Invändig skåpsurrning med krok för skena. Surrningsöglor, Stöttor, Skenor, Spännban Vinchar, Stroppar.


Spännband med spännare och krok för skena prisvärt i vår webshop. Kom ihåg att lastsäkra lasten ordentligt med hjälp av en redig lastsurrning.

Exempel på surrningsutrustning är spännban kättingsurrning och fasta surrningar. Spännband – Flexibla och enkla att använda. Förvaringslåda för spännband med bandupprullare. Förvaringslåda som passa lastlåsskena Combi, med plats för spännband och annat . Lastsäkring Olika typer av lastsäkring Spännband Det finns två typer av spännband:.


D-ring, U-krok, karbinkrok, flat krok, fjärillsfäste för skena. Lastsäkring Bandsurrningar Spännband mm surrningar.

Surrning Small är en surrning som passar väl i de flesta transportbilar som kör mindre styckegods och inte kräver så . Surrning Large är den största av de invändiga surrningarna och har ett rejält handtag som dessutom är breddat för att . ABT Craft 2-delat krok 10031LH Spännband 2-delat med krok, Craftmodell. Fördelen är också att man riskerar inte att skada skenan då . Vattenpasskenor av aluminium med spår för steglös montering av Libella 2000. Med förlängningsskenorna fås ett utdragbart vattenpass.


Spännbandet är istället för krokar försett med ett beslag i varje ände som med ett enkelt handgrepp fästs i skenan. En säker och stabil lastsäkring för gods i .

Kommentarer

Populära inlägg