G4 sockel led

Gemensamt för alla våra LED-lampor är att de slösar på ljus men är riktigt snåla. Byt ut din gamla G4-lampa till energibespara. Sveriges bredaste 12v sortiment av LED Lampor.

Alla våra LEDlampor har ett härligt varmvitt sken som är fullt jämförbart med halogen och glödljus. Här kan du köpa mini LED-lampor i sockel Gför otroligt låga priser! Vi har G4-spots för alla användningsområden, inomhus och utomhus.


För att kunna dimma en GLED lampa är det vikltigt att tranformatorn är dimbar. Annat att tänka på vid ett byte till LED lampor är att transformatorn skall klara av . Gär en stiftsockel för 12V där man oftast använder halogenlampor med en ljustemperatur på 3000K. Om du har halogenlampor och LED blandat kan du .

Att ersätta halogenljus med LED för spotlights med G4-sockeln är inte alltid så. Gled ersättare till halogenlampor i Gsockel med ljusflöde på 1lumen och . Det går inte att byta en Gsockel till en GUsockel. LED-lampa med G4-sockel, 250timmars livslängd och lumens ljusflöde.


Välkommen till prisvärd el och belysning hos . Vi hjälper dig att hitta rätt gled dimbar Ljuskällor och göra ett billigt tryggt köp - Vårt. Dimbar LED Lampa Stift Illumination 4W med Gsockel för 12V.

LED belysning G12V och 230V med Gsockel som enkelt byts ut mot de gamla halogenlamporna. Miljövänligt och energisnålt med lång livslängd. G2W LEDTerknisk information Varmt vitt ljus som glödlampan – 27kelvin. Billiga LED lampor med mycket låg energiförbrukning och extremt lång livslängd.


Har letat med ljus och lykta (ber om ursäkt för den fruktansvärt dåliga ordvitsen) efter en typ w 12v led med G4-sockel. LED G6W (20W) SMD 2700K dim är en ljusstark LED-lampa för bruk i trånga. Denna LED-lampa är framtagen för att ersätta lampor med G4-sockel som .

Kommentarer

Populära inlägg