Koaxial till rca

Fyra digitala ingångar; Tre utgångar (Toslink, RCA och mm); Inbyggd. Har ett problem, har en digitalbox jag använder HDMI på den fast problemet är att jag inte har några högtalare på TVn . CachadLiknandeDigital ljud kan överföras med antingen en Koaxial Digital Kabel eller en Optisk. Omvandlare som gör om koaxial digital (RCA) signal (in) till optisk (Toslink) . Förstärkareinläggaug 2006Coaxial vs vanlig RCA - Kablarinläggjan 2005Analogutgång - passar koaxialkabel av RCA typ då.


Datorprodukter › Kringutrustning › KablarVi hjälper dig att hitta rätt digital koaxial rca Kablar och göra ett billigt tryggt köp - Vårt köpskydd ger dig pengar tillbaka om något går fel. Hama Adapter till Antenn F-kontakt - Koaxial plugg.

Vi har st produkter i kategorin Koaxial, Kablar Kontakter, Ljud Bild. Skulle vilja konvertera en optisk kabel till en röd och vit rca. Eller någon som vet om man kan få den koaxiala till en röd och en vit? En koaxialkabel skall ej förväxlas med vanlig RCA-kabel som är anpassad . Ett smidigt alternativ om din förstärkare saknar eller har för . Omvandlare som gör om optisk, digital signal (Toslink) till digital, koaxial utsignal (RCA). Användbar vid anslutning av t ex TV-spel eller ljudkort . PureAV Silver Series Digital Coaxial Audio Cables provide an ideal solution for connecting DVD Players, CD Players and AV Receivers for Dolby Digital and . Konverteringsmodul för att omvandla ljud från optisk utgång till koaxial ingång.


Koaxial patchkabel BNC ha - RCA ha RGOhm 20m vit.

Kommentarer

Populära inlägg