Extraljusstag biltema

Ställbart, för stabil och vibrationsfri montering. Monteras bakom nummerskylten, utan några extra ingrepp i stötfångaren.

Hamrons extraljusstag är anpassade för extraljus monterade på kofångare. Välj mellan rostfritt stål, mattsvart eller silverfärgad. Biltema har billigare, 139:- kostar samma vara där.


Köp dock inte stabiliseringsstag på biltema, de rostar bara man tittar på dem. Platt stag från Hella för fixering av extraljus, av rostfritt stål. Kan kapas, böjas, eller vridas för bästa anpassning. Hej, någon som vet var man kan köpa extraljusstag som det finnen kulled.


Om man köper dessa från biltema, så är det väl bara stag kvar. Tänkte jag skulle försöka få tag på en sån stång som en del har och sätter ihop . Art nr:25-3biltema Art nr:25-3biltema På detta sätt så kommer . Köpte ett par extraljusstag på biltema, men i och med att ljusen . Hellas platta extraljus-stag sitter som gjutna i ovankant på grillen och det blir helt vibrationsfritt. Så kanske du ser lite hur det ser ut, det är täcklock från Turner motorsport i kombination med äkta Biltema extraljus-stag. Biltema eventuella felstavningar och missförstånd kan bero på att detta är.


Biltema utan att hitta något om passande fäste.

Kommentarer

Populära inlägg