Golvlampa tripod

Vi har ett stort urval av prisvärda golvlampor. Här hittar du snygga golvlampor till låga priser. Välj bland handgjorda skärmar till lampor med ställbara armar i massa stilar.

Den snygga, konstnärliga golvlampan Tripod i trä, med en gräddvit skärm i linnetyg. Kan justeras på höjden och gör sig väldigt bra i alla. Golvlampa TRIPOD - KORK OCH VIT - Trendig lampskärm i kork med stilrent stativ i träfaner skapar tillsammans denna golvlampa som är lika modern som t. Jämför priser och läs recensioner på Belysning. Vi hjälper dig att hitta rätt tripod lampa Belysning och göra ett billigt tryggt köp - Vårt köpskydd ger dig pengar . Golvlampa tripod vitmålat trä med kromade beslag och trampkontakt, CE godkänd 220-2volt lamphållare E27.


Oriva TRIPOD Golvlampa, en designad golvlampa som är utrustad med golvbrytare och ställbar skärm.

TRIPOD GOLVLAMPA PÅ STÄLLBART TRÄ STATIV I GRÅKALKAD EK MED SVART ELLER VIT SKÄRM, SE SISTA BILD. Golvlampa med fotströmbrytare monterad på kabel och stickkontakt Euro. Smart och stilrent lampstativ för golv från varumärket Vita.


Lampstativet är tillverkat i aluminium och har en textilklädd . Eos golvlampa Medium Tripo vit, från Vita. En snygg och dekorativ golvlampa bestående av vita gåsfjädrar med en stomme i papper. Snygg tripod lampa i antiksilver, lampan är 1cm och påminner om en teaterlampa.

Golvlampa från Cello som tillhör serien Tripod. Perfekt alternativ för dig som vill lysa upp vardagsrummet med en snygg lampa, eller om du bara behöver en lite . Bli först med att recensera denna produkt. Lampan är gjord för hand av mässing och järn, med handstöpta mässings detaljer. Tripod golvlampa svart trä med kromade beslag höj och sänkbar 100-1cm Svart skärm diameter cm Skickas fraktfritt i hela Sverige !

Kommentarer

Populära inlägg