Voltregulator 12v biltema

Kopplas in mellan solpanelen och batteriet för att reglera spänningen till batteriet. Elsystem › GeneratorCachadLiknandeLaddningsregulator. Kontrollera alltid att felet i laddningssystemet beror på laddningsregulatorn innan den byts. Den nya laddningsregulatorn kan skadas av . Själv köpte jag Biltemas underhållsfria 12v 9Ah batteri.


Voltregulatorn är till för att begränsa spänningen till max 13-volt. Blev rådd att köpa denna voltregulator med likriktare:. Hur funkar en voltregulator samt effekt från generator.


CachadTyp: Spänningsstabilisator, Positiv Utspänning: +5V. Kapsling: TO2Metall Läs databladet innan inkoppling. Och ca 12V från batteriet, ja mitt Biltema kan vara så slut med 19V att den inte startar. Jag hade en 12v DC 1200mA nätaggregat som strömkälla.


Skaffa 12v voltregulator, 12v batteri, byt alla lampor till 12v, byt blinkersrelä. Eller så letar du efter en 12V-6V adapter för fordon. Tyvär så är det långt att åka till Biltema från mig och vad jag vet så skickar.


Eller ska jag likrikta med en 12v diod efter voltregulatorn?

Opel Rekord C, 196 laddningsrelä 12V, Ford Escort MK Porsche 356. Här är mitt hjälmlyse, 150:- på biltema om är två. W's lampa så drar den i ett 12v system 6A. Ska du köra med Xenon så ska du inte ha någon voltregulator vet inte ens om det funkar med en sån om . Jag har biltema runt hörnet, moppen i delar och ingen. Så antingen kan man väll koppla in en voltregulator eller köra 12V under förutsättnig . Jag får köpa batteri på biltema borde ju funka tycker jag.


Alltså drar 12V lampan mindre ström än 6V lampan, och som sagt,.

Kommentarer

Populära inlägg