Förd bakom ljuset synonym

Svar på frågan: vad betyder föra bakom ljuset? Användarnas bidrag bedragen, förd bakom ljuset, blåst, finta dupera ituta vilseledd. Föreslå en synonym eller ett motsatsord till lurad.


Beskrivning och synonymer till ordet föra bakom ljuset. Svenska ord som liknar föra bakom ljuset. De blev fullständigt förda bakom ljuset och trodde att allt var som det skulle. Vanliga konstruktioner: föra någon bakom ljuset: Synonymer: dra vid näsan, narra, .

Böjningar: föra bakom ljuset, för bakom ljuset, förde bakom ljuset, fört bakom ljuset, för bakom ljuset. Och med tvång bli förd till ett annat land. Sådär, kolla ca minuter in i det här klippet från SVT i morse. Engelsk översättning av 'bakom ljuset' - svenskt-engelskt lexikon.


Lista_över_svenska_idiomatiska_uttryckCachadLiknandeBränna sitt ljus i båda ändar – Oklokt utnyttjande av sina krafter. Ofta på formen Föra någon bakom ljuset eller Bli förd bakom ljuset. Ordet är en synonym till som ny och beskriver hurdant skick . Man har ju blivit förd bakom ljuset så många gånger innan. Har jag blivit förd bakom ljuset och lurad av kärleken har jag lärt mig att inte vara naiv, men samtidigt att se att kärleken är något fint, jag vet det .

Kommentarer

Populära inlägg