Gårdsarmaturer led

Energisnål gårdsplansbelysning som utrustats med en integrerad LED-dio lamphus av aluminium och lampglas av glas. Gårdsarmatur och strålkastare för att lysa upp gården. Gårdsarmatur med LED lampa som gör att du sparar pengar och energi.

LED-Gårdsarmatur 20W passar perfekt för dig som vill byta ut din gamla 125W kvicksilverlampa. Du får ett likvärdigt ljus till en bråkdel av energikostnaden. Här hittar du energisnål belysning för gator, parkeringsplatser, industrigårdar och lantgårdar.


LED gårdsbelysning och arbetsbelysning med extremt bred ljusbild som motsvarar 200w halogenljus. Suomalainen LED valaistuksen ammattilainen. Erittäin laaja valikoima, nopea ja ilmainen toimitus, ystävällinen asiakaspalvelu. Gårdsbelysning LED finner du hos LG produkter AB, ett familjeföretag som är specialister på elstängsel, fårskötsel och lantbruk. All gårdsbelysning från alla leverantörer hittar du på . CachadVi på Hudiksvalls LED konsult AB erbjuder laddbar arbetsbelysning med eller utan ställ till ett förmånligt.


Gatubelysnings- och Gårdsarmaturer - SW-30W.

Kommentarer

Populära inlägg