Led lisävalopaneeli

Maxtel-lisävalopaneeli on syksyn mielenkiintoisin LED-lisävalopaneeli uutuus. Tarkasti rajattu leveä valokuvio jossa keskellä kirkkaampi piste. LED-lisävalopaneeli 2x60W (120W) MaxtelPaneelissa kaksi pistevaloa.

Erinomainen valo kun tarvitaan todella pitkää kantamaa. Sopii erinomaisesti käytettäväksi autoissa jossa on xenon- tai LED-lähivalot. Paneelissa kaksi lisävaloa 1referenssillä. AURORA led on ylivoimainen muihin led lisävalopaneeleihin nähden. LED-lisävalot Tieliikennehyväksytyt lisävalot AURORA LED-lisävalopaneeli . Täältä löydät oman makusi ja kukkarosi mukaiset valot.


JL valot antavat leveän, mutta samalla pitkän valokuvion mökkiteille.

Tuollainen Maxtel lisävalo olisi hakusessa. Voi tarjota myös muita tupla referenssillä ja tieliikennekäyttöön tarkoitettuja malleja.

Hella LED Light Bar, pitkän kantaman LED-paneelivalaisin. Lazer, w-light, x-vision, nbb, sae ja lähes kaikki muut laadukkaat led lisävalot löytyy suoraan varastostamme todella edulliseen hintaan. Arctic Bright B45W LED lisävalopaneeli. Tämä LED lisävalopaneeli perustuu uuteen heijastintekniikkaan.


Lisävalopaneeli on CE-hyväksytty tieliikenteeseen. Myydään Lisävalopaneeli Osram 20varaosat ja tarvikkeet. Klikkaa tästä led bar ilmoituksen kuvat ja lisätiedot.

Kommentarer

Populära inlägg