Panelgardiner kontor

Gardiner, Textilier, Gardinskenor, Kontorsgardiner Solskydd för skola, företag och offentlig miljö. Gardiner - Almedahls, Ludvig Svensson, Saum Viebahn, Borås Cotton, Pagunette. Textilier för skola, kontor, företag offentlig miljö.

Vi syr och tillverkar: Wavegardiner, Panelgardiner, Draperier, Gardinskenor,. Gardiner för kontor och offentlig miljö i Gävle, Sandviken, Uppsala, Stockholm . Margrets syr och monterar gardiner för kontor, hotell och offentlig miljö. Vi har även gardiner för mörkläggning, ljusavskärmning och ljuddämpning. Den vackra och funktionella gardinen i gardinskena.


Med rätt gardiner och fönsteravskärmning kan du skapa exakt den stämning du är ute efter i ditt hem. Hos JYSK hittar du alla typer av gardiner, produkter för .

Panelgardiner består av paneler som är 50-1cm breda. Panelerna kan dras fram och tillbaka i flerspårig skena och placeras där du vill. Vi använder cookies på denna webbplats för att ta fram statistik som hjälper oss att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Kontorsmöbler, kontorsinredning, skolmöbler, vård- och omsorgsmöbler hittar ni hos Kinnarps Interior Sveriges största kedja av inredningshus för kontor, skola, .

Kommentarer

Populära inlägg