Takpendel mässing

Pendel Plafond Spotlight Takkrona Taklampa Tillbehör. Använd förslagsvis en decorativ lyktlampa, se fliken glödlampor Dia14cm Höjd: 25cm Effekt: . Takpendel i mässing med m lång jordad svart textilsladd.

Levereras med lampskärmsringar som kan tas av, se bild nedan. Takpendel i obehandlad mässing som bara blir snyggare med tiden. Markslöjd History är som namnet antyder en serie lampor med klassisk design. History har en elegant mässingstomme (blank) samt glaskupa i opalglas. LUX är utan tvekan den inredningsdetalj som kommer att utmärka sig mest i ditt hem.


Med färgen mässing eller silver ligger den helt rätt i tiden. Taklampa med en snygg hållare i mässing och svart skärm.

Levereras med 5m kabel (utan takkontakt). Takkrona i mässing med en skärm av organza tyg runt själva kronan. Från kronan hänger prismor av akryl som ger en extra dimension till lampan. Taklampa Tage i mattborstad mässing med klara glasglober. Dekorativ och unik, passar väldigt bra in i alla typer av rum och interiörer, både över.


Beehive A3är ett resultat av Alvar Aaltos kreativa sätt att tänka, Alvar hittade in. Justerbar pendel och krokupphänge med kontakt.

Kombinationen av metallbeslag och tvinnad tråd i mässing gör denna lampa till en oslagbar . Takskena i metall med textilklädda 5m kablar. Stor lamphållare (E27) Max 60W eller motsvarande i halogen, lågenergi . Grid takpendel cm - mässing Takpendel i form av en mässingbur. Denna takpendel i kombination med en varmit LED-lampa ger ett snyggt ljus med industriell . Hobo är tillverkad i opakt munblåst glas som formats i en korgkonstruktion av rå mässing.


Namnet Hobo refererar till luffarslöj Småland och glasbrukens . Pendel Simon från Watt Veke lyser upp nästan alla rum! En glamorös taklampa som kommer i glänsande koppar eller blank mässing.

Kommentarer

Populära inlägg