Flugfällor inomhus

Bygg en flugfälla med saker som du redan har hemma! Har du problem med många flugor inomhus kan du låta blommorna stå utomhus . Vi har flugfällor och flugfångare som effektivt får bort flugor.

Insektsfångare som kan användas både inomhus och utomhus. Hur fan blir man av med flugor inomhus, de känns som de blir mer och mer. Köp en sådan där klistrig flugfälla, de dras till den och fastnar. Jag tvingar ju ha öppet fönster om jag inte vill ha Venus-värme inomhus. Hyr nedervåningen av ett hus byggt på 1800-talet.


Har du problem med flugor inomhus, i t ex stallet eller ladugården, så är det bäst att. Det finns även elektriska flugfällor som är effektiva mot flugor och mygg, .

En transparent klisterflugfälla som används för att fånga flugor och andra insekter inomhus. Läs om hur du blir av med flugor bananflugor och mygg inomhus! I vår webbshop hittar du både effektiva flugfällor för bananflugor samt flugfångare. En flugfälla som används för att fånga flugor inomhus.


Monteras enkelt på fönstrets nederkant eller på fönsterkarmen. Det finns även flugfällor för utomhusbruk. Lämpligt om du bor till exempel vid ett stall eller en bondgård.

Kommentarer

Populära inlägg