Krondimmer exxact

För ljusreglering av resistiva (R) och kapacitiva(C) eller induktiva (L) laster så som elektroniskatransformatorer (C) eller . Universal krondimmer för ljusreglering av resistiva och kapacitiva eller induktiva laster så som ele.

Exxact Dubbeldimmer, Krondimmern från Schneider Electric som passar i en enkel dosa. Exxact passar med ramar från primo, design, solid. En beskrivning av det här resultatet är inte tillgänglig på grund av webbplatsens robots. För ljusreglering av resistiva (R) och kapacitiva(C) eller induktiva (L) laster så . Apparatserie: Exxact Produkt: Dimmer Typ av dimmer: Universal Montering: Infälld Funktion: Kron Dimmer kontroll: Tryck MärkströA - 2V AC . Exxact-sortimentet har en typ av dimmer för varje behov och det enklaste.


Kök Krondimmer i vår webbutik till nätpris. Vi har ett stort utbud av belysningsarmaturer och elmaterial. Exxact Krondimmer från Schneider Electric, ingår i Schneider Electric's modellserie Exxact, kategori Krondimmer. För ljusreglering av resistiva (R) och kapacitiva(C) eller induktiva (L) laster så som elektroniska transformatorer (C) eller . Dimmer med dubbla kanaler och ersätter en vanlig kronbrytare. Exxact produkt dimmer typ av dimmer universal montering infälld funktion kron dimmer kontroll tryck märkstroum.


Typ: WDE002341; Information: Max last: 2x200W; Färg: Vit; Utförande: Krondimmer.

Kommentarer

Populära inlägg