Skena gardin tak

Jag har valt ljusa gardiner, men även mörka gardiner kan vara. Genom att hänga gardinerna på en skena i taket är det också lätt att dra för, . Finessen med glid på snöre är nämligen att böljorna består, oavsett hur mycket du drar i gardinen.

Våra gardinskenor kan kombineras i alla längder och kan även användas i hörn. Gardinskenor är en stor trend och passar i de flesta olika hemmen. Fördelen med gardinskenor mot en gardinstång är att den går att montera i taket, gardinen är . Prisvärd och nätt gardinskena som smälter in i inredningen. Perfekt takskena när du vill att dina gardiner ska räcka ändå från tak till golv.


Gardinskena för tak vägg - Gardinskenor, Solskyd Kontorsgardiner. Unik gardinskena för hem, företag och offentlig miljö.

En stabil gardinskena, för både tak- och väggmontering, som tåler tyngre gardinuppsättningar, helt enkelt! Elite-skenan finns i olika bredder upp till m och . Man kan också fodra sina gardiner med mörkläggande tyg. Uppsättnings”biten” är densamma om skenan ska sättas direkt i tak.


Personligen gillar jag inte tjocka gardinstänger utan har antingen gardinskena i taket eller tunna gardinstänger precis vid taket. För att dina gardiner ska komma helt till sin rätt så finns det faktiskt några tumregler att förhålla sig. Lyft gardinstången mot taket för mer rymd.

Skena för lätta gardiner i vitlack eller alu. Hål i profilens ovankant för osynlig takmontering i trä med skruv i förborrade hål, . Jag är på jakt efter gardinskenor som man kan sätta direkt i taket för ett draperi som ska gå från golv till tak. Gardinerna är upphängda i en skena som går över hela väggen. När du ska hänga gardiner i ett rum med högt till tak se till att använda . Flexi set innehåller allt du behöver för att skapa en vacker gardin med böljande vågor.


Skenan sätter du antingen på vägg eller i tak, fästen för . Hur gardinerna kan fästas i taken, så här ser glidskenan från Silent Gliss ut, nästan osynlig och gardinen ligger cm från taket. Gardinskenan med de lyxiga mörkläggande satte jag under. Uppsättnings”biten” i plast är densamma om skenan ska sättas direkt i tak.

Kommentarer

Populära inlägg