Apparatfötter gummi

Mer än 40produkter tillgängliga online: Apparatfötter. Självhäftande gummifötter som minskar tryck och vibrationer på t.

Någon som sett någon annan butik som säljer apparatfötter? Vi har olika typer av gummifötter för högtalare. Säljs i fyrpack, styckpriset avser fyra stycken fötter.

Tillbaka Startsidan Shopping APPARATFÖTTER GUMMI ZB8C . Plattan är i dubbelt utförande med lameller på bägge sidor. Enkelt att klippa till med sax till önskade bitar. Perfekt som apparatfot eller under högtalare! Produktbild från företaget Components Scandinavia AB - Apparatfoten FBR.


Mått (Ø1xh1xØ2xh2xØ3xh3): 8x4x8x2x2. Mått (Ø1xh1xØ2xh2xØ3xh3): 8x4x8x2x0xmAv gummi, svart. Den här sidan beskriver APPARATFÖTTER GUMMI ZB8C från Conrad.


Ett tips är att köpa ett L-profil i aluminium och apparatfötter i gummi, samt en gummiklämma som är avsedd för att klämma fast skaften på krattor . Västerviktorget - din lokala köp och säljmarknad i Västervik alltid gratis för privatpersoner. Produkter av gummi för användning inom elektronikindustri, nämligen.

Kommentarer

Populära inlägg