Dörrhållare magnet

Denna magnetiska dörrhållare är utrustad med gängor och är primärt ägnad till inbyggnad i trädörrar. Dörrhållaren är ytterst solid och ger en god hållkraft tack . Levereras med magnet ingjuten i hus av rostfritt syrafast stål.

Magneten är ledad i 180° vilket underlättar montage i olika vinklar. Gummifot (reservdel) av gummi till dörrhållare 39respektive 3934. Dörrhållare Compact, Offshore och McCoy (Nova).


Luckhållare i galvaniserat utförande med säkerhetsspärr och med ledat och vinklat.

Luckhållare i gulkromaterat utförande med ledbart fäste i ena . En smart och snygg dörrhållare som passar lika bra i hemmet som på båten. De två magneterna håller dörren på plats och är en snygg dekoration när dörren är . Bara att koppla på ström så har du en magnet som går att stänga av och sätta på. Klassiskt användningsområde är som dörr hållare men går naturligtvis att . CQ Standard tub dörrmagnet 400N 24VDC VRIDBAR FÖR GOLV,TAK EL. Produkten går att köpa och undrar du över något är det bara .

Produkten går att köpa och undrar du över något är det . Beställ Dörrhållare 1Habo Rostfri billigt och bekvämt online på nätet hos Bygghemma. Leverans hem av byggvaror från vårt byggvaruhus på nätet. Magnet-Dörrhållare svart (#524672) - 1€.


Svalk stor dörrhållare, rostfri, med magnet. Dörrhållare, ytmontering, 4N, med frisläppningsknapp.

Kommentarer

Populära inlägg