Fogmassa på tub

Color Silikon är en högelastisk alkoxybaserad silikonfogmassa för in- och utvändigt bruk. Antimögelbehandlad för använding i våtutrymmen. CachadLiknandeDe flesta fogmassor säljs i lufttäta tuber och innehåller liter.

För att kunna föra ut massan ur tuberna måste du som regel ha en fogpistol. Elastisk fogmassa för tätning och utjämning av fogar och springor inom- och utomhus. Målarfog används inom- och utomhus för tätningar av fogar och springor. Det kan vara svårt att bli klok på vilken av alla tuber med fogmassa du ska köpa när du står på byggmarknaden.


Det är elastiskt och medger viss rörelse. Fogmassan finns i form av tuber eller patroner. Med en tjocklek på mm räcker en patron till en längd på omkring 12-13 .

Med fix kan du förvissa dig om att dina plattor sitter som de ska, medan fog ger ditt kakel- eller klinkerjobb den där sista finishen som fullbordar ett gott hantverk. Fogmassa för reparation av hål, sprickor, kvisthål och skador på t. Utfyllnad vid laminat och parkettlimning. Fogmassa Bygg- och sanitetssilikon Sikasil-C.


Fogmassa Sanitets- och byggsilikon Dana 5. BAUHAUS har fog i många olika färger och volymer. Glöm inte att samma kulör även finns i silikon.

Se nedan för färgkartor Färgkarta Knauf Färgkarta Kiilt. Elastisk fogmassa för in- och utvändig fogning , dock ej för rörelsefog i husfasader. Vi erbjuder olika typer av fogmassa och fogskum som till exempel akrylfogmassa, silikonfogmassa och ms polymer.


Vi hjälper dig att hitta rätt Fogmassa Byggmaterial och göra ett billigt tryggt köp - Vårt köpskydd ger dig pengar tillbaka. Jag skall foga ett golv på kvm som totalt har 1m fogar. Till fönsterramar av trä, stål och betong. Uppbyggt på polymeriserade vegetabiliska oljor och högmolekylära mjukgörare, vilket gör att kittet endast får begränsad .

Kommentarer

Populära inlägg