Lamphållare för flaska

För att göra flasklampan väljer du ut en snygg flaska och borrar ett hål nedtill. Själva lamphållaren fästs sedan i flaskhalsen med en speciell .

Montera med vår lamphållare med sidohål eller dra sladden igenom insatsen. Fäste för bords-lamphållare som man sätter in i keramiklampa när den. Här behöver du också ta bort botten på flaskan.


Sedan behöver du en glödlampa och en kabel som du trär genom flaskhalsen. Vi har energisnåla ljuskällor, elinstallationsprodukter samt snygga och praktiska armaturer för gården, villan eller lägenheten. Lamphållare i koppar, mässing eller silver, 12xcm.


Lamphållare i koppar, mässing eller silver,. Tog tillslut mod till mig och borrade hål i den gamla fina flaskan. Trädde i rund sladd och en lamphållare i toppen, vips en lampfot! Flaskan befrias från sitt gummimunstycke och så i med sladde. DIY, inspiration, flaskor, DIY-blogg, DIY blogg,.


I med en lamphållare (finns billigt här) och en dekorationsglödlampa. Eftersom mina båda flaskor lyckades med konststycket att antingen ha . Jag köpte en lamphållare på Clas Ohlson som även har glödlampan.

Den är väldigt snygg för när man tänder ser man glödtrådarna, lite . En riktigt häftig lampfot i form av en flaska, troligtvis hemmagjord en gång i tiden. Jämför pris och köp Lamphållare för flaska. Sök bästa pris antingen från en dator eller din mobil.


Hur cool är inte denna cola-flaska gjord av choklad? Tvinnad lampsladd i textil med grafitfärgad lampsockel och strömbrytare. Snygg och praktisk detalj att kunna stänga av lampan direkt på sockeln.

Kommentarer

Populära inlägg